Ajatus saunasta on hautunut mielessä jo pidemmän aikaa. Olen haalinut sopivaa rakennusmateriaalia -kahviloiden latte-sekoitustikkuja- ties kuinka kauan. Anteeksi kahvilantädit, mutta tarkoitus oli hyvä!

Tässä askerteluvaihetta..

Tukijalat näyttävät aika huterilta. Paksummat olivat tuollaisia leikeltyjä (kuvassa oikealla), eli tein sitten koko lauteet samasta materiaalista. Rakennustarkastaja Francis kävi katsomassa miten homma edistyy (ja pureskeli sivuleikkurien kahvat...).

Lauteet paikoillaan. Aika huteralta näyttää edelleen, mutta kyllä nuo nukkislaiset kestää. Kiuas syntyy tuollaisesta kummallisesta pikkurasiasta. Täytyy vielä hakea kiukaalle kivet ym.

Vähän lähikuvaa. Kiulusta kiitos Johannalle. :) Askartelin kauhan tuikun kuoresta silläaikaa kun lauteet kuivuivat. Myöhemmin olisi tarkoitus tehdä siihen massasra vielä "puinen" varsi, ei ole kiva tuollaisesta metallisesta ottaa kiinni saunan kuumetessa...

Vihta on muovia, kunnes ehdin askarrella "aidon".

Alla vielä yleiskuva pesuhuoneesta. Mies väittää että sauna tarvitsee vielä oman seinänsä. Tottahan tuo, mutta sotten se ei kyllä näy ulos. Katsotaan löytyykö sopivaa pleksimuovia josta saisin "lasiset" seinät. Toistaiseksi suihkuseinä saa toimia tilanjakajana. Ja eikun saunomaan!