Uusi satsi tapettia on jo matkalla Helsingistä Villa Iriksen remonttivarastolle. En malttanut kuitenkaan olla askartelematta, vaikken musiikkihuoneen kimppuun vielä päässytkään. Katselin kaupoista viherhuoneiksi sopivia lyhtyjä. Hong Kong -tavaratalossa lykästi, ja tämä ihana lyhty -eli siis viherhuone- kustansi vain euron:

1241701.jpgTuli näköjään kuvaan mukaan myös mielipiteeni ihmisoikeuksien tärkeydestä. :) "Mattona" majassa sopivaan muotoon leikattu olkinen (?) lasinalunen.

Ja vaikken ole viherhuonetta vielä pahemmin suunnitellut, löytyi tavarakorista jo kaikenlaista sinne sopivaa. Tuo hylly on kyllä lainattu Lundbyn pesuhuoneesta, viherhuoneeseen tulee joku erilainen. Vasemmalla näkyvän pienen haravan/talikon sain viime viikolla kirppikseltä ilmaiseksi. :) Se oli sellaisessa lännenkaupunki-setissä, joka maksoi myyjän mainoksen mukaan 4€. Sanoin että "tarttisin oikeastaan vain tämän", ja nostin talikon korista. Myyjä nauroi ja sanoi että saan sen ilmaiseksi jos kerron mihin ihmeeseen sitä tarvitsen. :D Mua kyllä nauratti se, että hän tyrkytti ikäiselleni nuorelle naiselle lännenkaupunkia (no joo, periaatteessa mulla kai voisi jo olla lapsia jotka sillä leikkisi...), mutta hämmästyi kun halusin vain tuon talikon. :)

1241703.jpg