Ja niinhän siinä kävi, että remonttireiska palasi vihdoin reissultaan omien Lundbyjensa pariin. Olen tosin nukkekoteineni muuttoprojektin keskellä ja kaikki nukkikset edelleen visusti paketoituina, kalusteet ja asukit pahvisissa asunnoissa. Tästä se kuitenkin lähtee yhtä varmasti kuin kesä koittaa ja Turun Myllysilta notkahtaa. Jotain täytyy kuitenkin blogatakin, joten kirpputorilöytöjä ihastelkaas te:

Ai niin, ja kävinhän mä Turun Kädentaitomessuillakin sekoamassa. Joku ihana kirjakauppa oli tuonut kaikenmaailman askartelukirjoja (ja maalaus, ja käsityö, ja...rahaa paloi) myytäväksi ulkomailta asti. Matkaan tarttui ihana opus nukkekotikokoisten takkojen ja liesien tekoon:

Kirjassa on jokaisesta mallista ns. "räjäytyskuva" eli helppo selostus siitä, mikä osa uunia on oikeasti mikäkin (cocktailtikku, korunosa, nappi...). Todella inspiroiva kirja niille jotka keräävät kaikki kavereidenkin roskat ja rikkinäiset korvikset matkaansa!

Ja vielä tällaiset löytyi. Eipä näissä mitään uutta ja ihmeellistä ole, mutta ideoita kumminkin. Tuota minikokoista ristipistoilua mun täytyy jossainvaiheessa kokeilla. Kun ehtis vaan.