Tänään oli viimeinen tentti tältä kesältä, jiihaa! Siis..ennen elokuun tenttejä, mutta niitä en vielä jaksa ajatella. Palkitsin itseni jätskituutilla, kahden tunnin päiväunilla ja -tietty- askartelusessiolla alakerrassa. Tuloksena Villa Iriksen lastenhuoneen tapetit ja vähän muutakin oheismatskua. Tältä siellä nyt näyttää:

Samalla vinkki muille remonttireetoille: tapetoin seinät askarteluliikkeestä ostamallani skräppäyspaperilla. Tuli paaaljon halvemmaksi kuin "oikeiden" nukkekotitapettien tilaaminen netistä. Erilaisia kuoseja ja värejä on saatavilla tosi paljon. Paperi on vähän ohuempaa, mutta varovaisesti kun laittaa niin tulee ihan kivan näköistä jälkeä. :)

Muutama päivä sitten löysin kirpparilta tällaisia ihanuuksia lastenhuoneeseen. "Toys" laatikko aukeaa, ja siellä voi säilyttää leluja. :)

Kulmasta löytyy hoitopöytä, jossa ulosvedettävä taso. Verhot vielä pitäisi ommella...

Taulut tein itse skräppäyspaperissa olleista kuvista. Samalla pääsin kokeilemaan uutta hankintaa, maalin halkeiluttavaa lakkaa. Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, tosin kuvien otto oli jo aika vaikeaa kun Jarmo ripusti taulut jo seinille...

"Vielä vähän ylemmäs", opastaa Sinikka. :D