Seminaarityön kirjoitus pahasti kesken, enkä ole ehtinyt "mineilemään" laisinkaan -harmittaa. Tänään hain pitkästä aikaa postin (kun ei tule sanomalehteä päivittäin niin tuppaa tuo postinhaku aina unohtumaan...) ja laatikossa minua odottikin ihana kevätyllätys uudelta nukkiskaverilta:

Paketissa oli siis pieniprinttisiä kangaspaloja (joita en ikinä itse löydä mistään! Toim.huom.), taulu- ja elintarvikeprinttejä, ihanat kukalliset posliinitarjotin ja -kulho, kukkaruukkuaihioita, pitsiä, lelukauppaan rakennuspalikoita ja keinuhevonen, Harrille neuvoa-antavaa konjakkia...:D Oli pakko päästä hetkeksi autotalliin touhuamaan ja järjestelemään nukkiksia. Voi kun olisinkin jo siinä vaiheessa että voisin miettiä millainen taulu tulee millekin seinälle. :) Kerta kaikkiaan kiva yllätys, kiitos Johanna! :)

Posti toi toisenkin kivan yllätyksen: olen voittanut Bauhaus-tavarataloon 100 euron lahjakortin! Kävin siellä jokunen aika sitten etsimässä ohutta viilua nukkisaskarteluihin. Viilua ei meinannut millään löytyä ja kysyin apua sahauspuolella työskennellelltä pojalta. Sahaajapoika etsiskeli viilua aikansa, leikkasi sitten mulle sopivan palan (eli aika pienen..), hinnoitteli sen valmiiksi jne. Toki tekii vaan työtään, mutta oli silti ihmeen kärsivällinen temppuilevan nukkekotiduunarin -joka ei edes itse tiedä mitä hakee- kanssa. Äänestin sitten hetken mielijohteesta heppua kuukauden työntekijäksi kun kassalla oli sellainen lipas. Tämä ystävällinen ajatus poiki siis lahjakorttivoiton. Aivan mahtavaa. Mulla ei ole kesätöitä, eli ei ole rahaa, mutta ainakin pääsen hakemaan askartelutarvikkeita ettei nukkisremontit seiso koko kesää! :D