Yleisön pyynnöstä esittelen vihdoin Villa Iristä asuttavan Suomisen perheen. :D Talo on edelleen rempallaan, mutta onneksi remontoimattomissakin huoneissa voi jotenkuten asua. Sinikka on  viimeisillään raskaana, muttei millään malta pysyä paikoillaan vaan järjestelee kippoja ja kappoja olohuoneessa. Hän kyllä tietää että kohta kalusteet taas kannetaan ulos remontin tieltä. Kai se vaan on niin että odottavan aika on pitkä...

Sinikan äiti Mippa alkaa olla jo vähän vanhuudenhöperö, mutta ompeleminen ja muut kotiaskareet sujuvat iästä huolimatta. Mippa-mummo on tyttärensä mahan asennosta päätellyt, että suku jatkuu poikalapsella ja alkanut jo vauvanvaatteiden tekoon. :)

Jarmolla on vielä paljon tehtävää talon remppaamisessa. Asiaa ei auta se, että humalainen remonttimies onnistui rikkomaan musiikkihuoneen vanhan kristallikruunun...

Jarmo alkoi vihdoin tapetoida musiikkihuonetta. Sinikka painostaa lastenhuoneen remontoinnilla ja stressin vaikutuksesta Jarmo meni ja leikkasi tapettipätkät epähuomiossa liian lyhyiksi. Ilta-auringon paistaessa seinänraosta sisään Jarmo päättää korkata kaljan.

Kaljanjuominen jää Jarmon osalta vain haaveeksi kun Saimi soittaa ovikelloa. Saimi on tutustunut kirjeitse mukavalta vaikuttavaan Reinoon, ja haluaa nyt jakaa innostuksensa nuorenparin kanssa. Sinikka keittää kahvia, vaikka alkaakin jo olla myöhä. Mippa ei voi sietää Saimia ja pysyttelee siksi huoneessaan ompelutöidensä parissa.

Jarmoa vierastaa ajatusta äidin uudesta miesystävästä, mutta toteaa sitten itsekseen että miehinen remonttiapu tulisi kyllä tässä talossa tarpeeseen.