Hommansa siinäkin, että opettelee käyttämään oman bloginsa hallintasivustoa. :) En ole ihan nettiekspertti, ja siksipä kaikki askartelut ja tuunailut ovat aikalailla sekaisin pitkin sivustoa..on sivuja ja kategorioita...koittakaa kestää. Järjestys hahmottuu (toivottavasti) järkeväksi sitä mukaa kun remppa etenee. Ja nyt asiaan.

Posti toi nettihuutokaupasta tilaamani -aika hassun- sohvaryhmän:

1211496.jpg

Tämä päivä meni liimaillessa katkenneita kohtia paikoilleen, mutta tarkoitus olisi siis  maalata kalusteet vaaleiksi ja tehdä niihin istuintyynyt. Norsunluunvalkoiset kalusteet sopinevat sitten tulevaisuudessa parvekkeelle/viherhuoneeseen.

Huusin nettihuutokaupasta muitakin kalusteita, tosin aika paljon kallimmalla hinnalla... Nämä oli kuitenkin pakko saada, koska olivat niin hyväkuntoisia, puisia ja ennen kaikkia Lundby-kokoisia.

Makuuhuoneen kalusteet:

1211499.jpg

Ja isoäidin kammarin kalusteita:

1211518.jpg

Tässä kuvassa kalusteet ovat kylläkin keittiössä. :) Mummon kammari oli vielä niin pimeä koppi, remonttireiska kun ei ole sinne vielä ehtinyt kajota.

Huusin myös tällaiset ihanat pöydät. Pöydät ovat 1:12 -kokoisia, mutta ehkä nekin jonnekin Lundbyyn sopivat. Mukava myyjä antoi vielä kaupan päälle ihanan teeastiaston! :) :) Ruukku on kirppikseltä.

1211559.jpg

Kyllä kohta alkaa olla talo täynnä niin ihania kalusteita, että muutan itse tonne nukkekotiin asumaan...