Sain ensimmäisen nukkekotini n. 10-vuotiaana isoäidiltäni. Nukkekoti oli Lundby, ja siihen hankittiin hetimiten kaikki tärkeimmät kalusteet ja tietysti iki-ihanat sähkövalot! Muistan leikkineeni nukkekodilla paljon. Isoäitini oli itse antiikinkeräilijä ja ahkera huutokauppojen kiertäjä, ja aina meillä vieraillessaan hän toi minulle mitä ihanempia tavaroita nukkekotiin laitettavaksi.

Kun vihdoin teini-iässä kyllästyin nukkekotiin ja annoin sen nuoremmille sisaruksilleni leikittäväksi, "pelastin" kaikki isoäidin antamat pikkutavarat varmaan talteen omaan korulippaaseeni. Siellä ne ovat olleet näihin päiviin asti, ja aina niitä katsellessani olen pohtinut, olisiko järkeä hakea vanha nukkekoti lapsuudenkodin vintiltä ja laittaa se taas kuntoon. Itseasiassa aika mukava ajatus! =)

Tapaninpäivänä 2007 vanha nukkekoti sitten lähti automme takapenkillä kohti uutta kukoistustaan. En uskonut että nukkekotiharrastajia olisi niin paljon, kunnes aloin selailla nukkekotisivuja Internetistä. Ihanaa, en olekaan ainut aikuinen jota minimaailmat kiehtovat. =) Päätin siis kantaa korteni kekoon ja jakaa harrastukseni myös muiden kanssa, siksi tämä blogi jolla kerron nukkekotiremontin edistymisestä kaikille kiinnostuneille. =) Kunhan opin käyttämään palvelua, saatan lisätä juttuja myös muista askarteluistani. Tervetuloa mukaan!

T. Iris (joka on siis toinen nimeni, rakkaan isoäitini mukaan) =)