..on pakko mennä kauppaan hakemaan erinäisiä tarvikkeita. :)

Ilmoitin aamulla että tänään tarttis mennä rautakauppaan tai vastaavaan. Mies oli ihan että hä? Haluat vapaaehtoisesti rautakauppaan? :) Ja eikun Bauhausiin!

Bauhaus osoittautui varsinaiseksi nukkekotirakentajan aarreaitaksi. Sain aika lailla kaiken sen mitä etsinkin ja muutakin. Mahtavinta oli, kun tajusin, että muovimatto-osastolla oli kunkin muovimattokuosin edessä pino pieniä mallipaloja, joita saa ottaa kotiin katseltavaksi. Päätin samassa, että meille on tulossa uudet muovimatot, saldo:

1198742.jpg

Samalla osastolla oli myös lattiamattoja. Kysyin vielä kassalta varmuuden vuoksi lupaa palojen viemiseen. En tiedä tuleeko noista mitään, ainakaan tähän nukkekotiprojektiin, mutta ehkä niitä voi jossain käyttää... Kuvan alareunassa niinikään ilmaiseksi saamani liimanlevitin ja maalimallipaloja. :)

Ja sitten varsinaisiin ostoksiin. Aika paljon ostelin, melkeen hävettää...Toisaalta, teen sen verran muitakin askarteluja, että kaikelle tulee varmasti käyttöä. Nämä siis Bauhausista vielä:

1198749.jpg

Vasemmalla bambuisia kukkatikkuja ja muovikukka (jossa pienet kukinnot, voi käyttää nukkekodissa). Osmo vahaa en vielä raaskinut ostaa, ostin sen sijaan pähkinän sävyistä antiikkivahaa ja laventelinsinisen huonekalumaalin. Mukaan tarttui myös pähkinänruskea spraymaali, ajattelin käyttää sitä rappusten maalaamiseen. Keskellä kuvassa on askarteluun tarkoitettuja persikansiemeniä ja erilaisia puupaloja. Olivat todella halpoja verrattuna askartelukauppojen hintoihin, nuo paketit 0,30-0,50€/kpl! Ostin myös akryylimaaleja ja jiirisahan.

Piti tietysti käväistä vielä HongKongissa, se kun oli siinä vieressä. Siellä todella yllätyin laajasta valikoimasta askartelutavaraa:1198744.jpg

Mies halusi ostaa liimapistoolin, en vastustellut. :) Cernit-massa oli yllättävän halpaa, 9€ tuollainen monen värin paketti. Vasemmalla askarteluveitsisarja, johon kuului myös ihania pieniä viiloja. :)

1198751.jpgDeco-akryylimaalit sattuivat olemaan tarjouksessa, samoin keramiikkavärit. Ja lisää akryyleja...mutta kun niitä ei ollut ennestään vielä kotona.

1198752.jpgLöysin myös tällaisen pienen hauskan maalaustelineen. Se on ehkä hiukan iso nukkekotiini, mutta ei haittaa..:) Kaikki joulukoristeet olivat alessa, ostin koko paketillisen värikkäitä nauhoja.1198747.jpgKissankin mielestä hyvä ostos! :)

Sitten ei muuta kun suunnittelemaan nukkekodin remonttia. Muutakin tehtävää kyllä olisi..mutta kun tämä on niin kivaa! En malta pysyä poissa tuolta askartelupöydältä. Ja vielä kun posti toi tänään tämän:

1198757.jpg