Tälle sivulle olen koonnut kirpputoreilta, nettihuutokaupoista ym. tekemiäni löytöjä. Kaikkiin harrastuksiinhan menee yleensä rahaa, enemmän tai vähemmän. Ostan välillä uusiakin tavaroita, mutta hyvä ja halpa kirppislöytö ilahduttaa aina. :) Vaikka on niitä kalliitakin kirppisostoksia tullut tehtyä...

Tällaisen kivan hyllyn löysin viime viikolla Turun Manhattanin hyllykirppikseltä. Hylly oli lelupussissa, jonka hinta 2€. En vielä tiedä mihin kohtaan taloa hylly tulee, tällähetkellä se hoitaa kirjahyllyn virkaa kirjasto/työhuoneessa.

1193950.jpg

Samaiselta kirppikseltä löytyi tämä pieni pöytäliina (taimikäonkin), hinta 0,50€. Ja erittäin hyvä nukkekodin matoksi! :)

1193949.jpg

Nämä kivat säilytyskorit ostin Turusta kirpputorilta. Myyjä (nuori tyttö) tuijotti minua epäuskoisesti kun tarrasin kiinni koreihin ja tiedustelin hintaa. "Onks 10 senttiä liikaa", hän kysyi. No ei!! :)

1193951.jpg

Tällainen kaappi tuli vanhan Lundbyn mukana kirppikseltä. Kaipaa pientä laittoa ja maalia. Kun vaan oppisin ensin käyttämään kaikkia akryylimaaleja ja vahoja... -huokaus-

1193952.jpg

Kaarinan Piispanristin kirppikseltä löytyi paketti ihania punaisia tuoleja. Tyyli ei ehkä sovi nukkekotiini, mutta katsotaas jos ne vielä löytävät talosta oman paikkansa. Sitä ennen edessä lienee pieni kunnostus. Koko oli ainakin Lundbyyn juuri sopiva!

1208527.jpgHinta 2€

Ja Turun Linkki-kirppikseltä löysin pienet kukkaruukut. Täytyy joku päivä askarrella niitä viherkasveja. :)

1208529.jpg