Viimeiset tapetit saapuivat eilen postitse. Innosta puhkuen aloin mittaamaan ja leikkaamaan tapettiarkkeja, vain todetakseni, ettei yksikään arkki riittänyt kokonaisuudessaan yhden Lundby-huoneen tapetoimiseen..varsinkin kun niissä oli yläreunoissa boordit. Onneksi ostin sinistä kuviollista kontaktimuovia eilen. :) Keittiöstä tulikin nyt sitten tämännäköinen:

Vanha lattia sai jäädä ainakin toistaiseksi vielä paikoilleen, koska oli ihan ehjä ja mielestäni sopi hyvin takaseinän tapetin kanssa. Tarkoitus oli ennen remppaa poistaa katto ja kaikki kerrokset, mutta katon brutaalin irtirepimisen jälkeen en enää uskaltanut kajota seiniin. Eli huoneet tapetoidaan aika ahtaasti. Onneksi mulla on pienet kädet. :) Tältä näyttää Villa Iris hirmumyrskyn jälkeen. Katto kirjaimellisesti lensi lattialle..onneksi ei hajonnut. Yhtä juttua mä en löytänyt kaupasta, eikä sitä ole omastakaan takaa -nimittäin kärsivällisyyttä! :)

Eteinenkin sai jo uuden tapetin ja laminaattilattian, mutta kuvaa täytyy vielä odottaa kunnes saan rappuset maalattua. Taidankin tästä lähteä taas askartelemaan!